top of page
portrett_Isabel-25.jpg

Isabel Coysman

Isabel is stress- en burnoutcoach, groeicoach en loopbaancoach in Vitaflow.

Mijn verhaal

In een coachtraject gaan we samen op pad. Jij als expert in jouw unieke verhaal, ik als expert in het coachproces. En dat kan heel breed gaan: een knoop die je wil doorhakken, een gewoonte (bv perfectionisme, uitstel gedrag, people pleaser, geen tijd voor jezelf nemen …) die jou niet langer dient, een loopbaanvraag, stress- of burn-out, een talent dat je verder wil ontwikkelen … Kortom, je wil verandering, je wil in beweging komen maar merkt dat dit nog niet helemaal loopt zoals je wil.

We gaan op zoek naar jouw patronen, obstakels en hulpbronnen zodat je opnieuw voluit jouw eigen weg kan gaan. Ik zal naar jou luisteren, je uitdagen, met je meelopen en je steunen als het soms eens lastig wordt.

Ik ben overtuigd van de kracht van creatief-fysiek coachen. Het haalt je uit je hoofd en brengt je dichter bij je lichaam. En net daar liggen de antwoorden. Met diverse oefeningen, laat ik je letterlijk en figuurlijk in beweging komen. Ik ga aan de slag met wat zich op dat moment aandient. Geen procedures of modellen, maar in het moment nieuwsgierig ontdekken, vrij en intuïtief.

Ik ben er ten dienste van jou en jouw groei. En dat alles doe ik op mijn eigen, unieke manier: spontaan & speels, puur & kwetsbaar.

Je kan bij mij terecht voor:

- Persoonlijke groei

- Stress & burn-out

- Loopbaanbegeleiding

Contact

0496877207

bottom of page