top of page

SAUNATHERAPIE

INFRAROOD

THERAPIE

HEALTH MATE

ONTSPANNING

Firefly een persoon in een infraroodsauna 64503.jpg

Wat is het voordeel van de infraroodstralen?

 

De infraroodstralen van een Health Mate infraroodsauna dringen door tot in onze lichaamscellen. En daar zetten ze moleculen in beweging. Die beweging binnen in ons lichaam wekt warmte op. Kortom; de infraroodstralen slagen er dus in ons lichaam op te warmen zónder de omgevingslucht te verwarmen, en dat in tegenstelling tot een klassieke sauna.

Vervolgens gaat je lichaam aan de slag om die warmte af te voeren. Je gaat dus zweten en verliest lichaamsvocht: 80% water en 20% afvalstoffen. Maar dat is niet alles. Heel dat afkoelingsproces vraagt energie. Dat betekent dus ook dat je calorieën verbrandt. Zonder dat het moeite kost, en zonder dat je er moe van wordt.

 

Je zit lekker relaxed en comfortabel en toch is je hele lichaam hard aan het werk. Je hartslag versnelt en je bloeddoorstroming wordt gestimuleerd, alsof je een half uurtje gelopen hebt. Er zijn dus heel wat gezondheidsvoordelen aan een Health Mate® infraroodsauna, van detox tot cardiovasculaire training.

Wat doet dit met je?

  • Verlicht spier- en gewrichtspijn

  • Voert toxische stoffen af

  • Geneest ontstekingen

  • Reinigt het lichaam

  • Is een natuurlijke pijnstiller

  • Weg met medicatie

  • Het werkt ondersteunend bij pijnklachten, arthrose/artritis, fibromyalgie, ontstekingen. Maar ook ontspannend en zuiverend.

 

Sauna (aroma) therapie

In vitaflow kun je de infrarood combineren met aromatherapie waar in de sauna specifieke aroma's verstoven kunnen worden naargelang je wens of klacht.

 

Prijs:

€ 22/sessie

Aroma: € 4

Ook op doktersvoorschrift

 

DE SAUNA IS ENKEL TE GEBRUIKEN IN COMBINATIE MET THERAPIE/COACHING.

Na de therapie krijg je een uur de sauna ter beschikking. Handdoeken aanwezig. 

Aanvraag via afspraak maken. 

WIE ?

De therapeut is Ellen Rabaey

Ellen Rabaey.png
bottom of page