top of page

STRESS - BURNOUT COACHING

De antwoorden heb je al in jou,

ik help ze je graag ontdekken.

12.png

Prikkels, spanning, stress… ze zijn niet weg te denken uit ons dagelijks leven. Ze zorgen ervoor dat we  uit onze comfortzone komen, dingen gedaan krijgen en successen boeken. Maar wat als het te veel wordt en instinctieve stressreacties (vechten, vluchten, bevriezen, volgen) het overnemen?  Hoe meer stress we ervaren, hoe meer energie we verbruiken. Met – op lange termijn – mogelijks een lege batterij (burn-out) als gevolg.  

In een stress- en burn-out traject brengen we jouw energievreters (bv piekeren, geen nee kunnen zeggen) in kaart. Tegelijk gaan we jouw energiegevers (her)ontdekken.  Zo bouw je, helemaal op jouw tempo, terug reserves en draagkracht op. Met die herwonnen veerkracht, gaan we kijken naar de patronen & overtuigingen die aan de oorzaak liggen van jouw energieverlies. Eens je je daarvan bewust bent, kan je deze gaan vervangen door nieuwe gewoontes & houdingen.  We duiken ook in jouw omgeving en de mate waarin je hier al dan niet invloed op hebt. Vanuit jouw sterktes en drijfveren, keer je zo – stap voor stap – terug naar jouw authentieke zelf. Als coach stap ik met je mee, daag ik je uit ( ten dienste van jouw groei) en steun je als het lastig wordt.

En wie ben ik? Een authentieke, spontane en vrolijke veertiger die houdt van connectie met mensen en de natuur. Wil je mij en mijn coachstijl leren kennen? Vraag dan een vrijblijvend, verkennend gesprek aan via het aanmeldingsformulier.

WIE ?

De stress- en burnoutcoach is

Isabel Coysman

portrett_Isabel-25.jpg
bottom of page