top of page

Mon, 21 Nov

|

Domburg

Reconnect Retreat 4.0

Twee vrouwen voor een bijzondere driedaagse

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Reconnect Retreat 4.0
Reconnect Retreat 4.0

Tijd en locatie

21 Nov 2022, 10:00 – 23 Nov 2022, 16:00

Domburg, Domburgseweg 48, 4357 NH Domburg, Nederland

Over het evenement

WAT IS RECONNECT RETREAT ?

Leef je mooiste leven. Maar hoe doe je dat als je voornamelijk aan het overleven bent?

Tijdens deze driedaagse ondernemen we samen de reis naar jouw essentie. Reconnect Retreat is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die opnieuw verbinding willen maken met hun vrouwelijke, authentieke kracht met de bedoeling deze kracht terug in de wereld te zetten. We onderzoeken de balans tussen yin en yang, De verbinding en de verdieping eigen aan een groep vrouwen zorgt voor een veilige en warme setting zodat ieder ten volle aanwezig kan zijn met alles wat er is. Het lichaam komt dan in optimale herstelcapaciteit.

De driedaagse Reconnect Retreat is de start van een heel-makend proces. Onze missie is om jou te begeleiden in de transitie van overleven naar het opnieuw zelf de leiding nemen. Ga weer ‘vol leven’ in verbinding met jezelf en de ander. De combinatie van therapeutische yoga en meditatie door Ellen met de transformerende coachingsessies door Liese zorgen voor nieuwe inzichten en diepe ervaringen waarop je thuis verder kan bouwen.

Durf je voluit te kiezen voor jouw wel-zijn? Wees welkom en laat je verrassen door je eigen potentieel!

VOOR WIE IS RECONNECT RETREAT ?

Reconnect Retreat is voor vrouwen die de verbinding met zichzelf zijn kwijtgeraakt. Je voelt je vermoeid en leeg. Je weet wat nodig is voor je gezin, je werk en je partnerelatie. Je weet wél wat je allemaal moet, maar je bent vergeten wie jij bent. Je lichaam vraagt om aandacht. Je bent toe aan tijd voor jezelf, aan een nieuw perspectief om jezelf vast te pakken en richting te geven. Je verlangt naar weer vol in het leven te staan.

Tickets

  • Reconnect retreat 4.0

    Tickets zijn exclusief BTW

    €895.00
    Sale ended

Total

€0.00

Deel dit evenement

bottom of page