top of page

AERIAL YOGA

HANGMAT

UITDAGING

PLEZIER

RELAX

9.png

Aerial yoga is een vorm van yoga waarbij een hangende doek wordt gebruikt om traditionele yogahoudingen uit te voeren. Yogis krijgen zo de mogelijkheid om te zweven, inverting poses uit te voeren en ondersteund te worden in verschillende houdingen.

Enkele voordelen van aerial yoga zijn onder andere verbeterde flexibiliteit, versterking van spieren, ontlasting van de wervelkolom, stressvermindering, verbeterde bloedcirculatie en verhoogd lichaamsbewustzijn.

Aerial yoga biedt een unieke en plezierige benadering van traditionele yogapraktijken, waardoor mensen van alle niveaus kunnen genieten van de fysieke en mentale voordelen.

 

Aerial Yoga kan je beoefenen met het doek hoog of laag.

Relax Aerial Yoga, met het doek laag, is een ontspannende les waar je lichaam grotendeels gedragen wordt door het doek en waarbij we door zachte bewegingen aandacht geven aan je lichaam.

 

Aerial Yoga, met het doek hoog, is uitdagender maar in principe voor iedereen haalbaar. Hier werken we vaker met omgekeerde houdingen die de wervelkolom ontlasten. Veel yogaposes uit de 'gewone' yoga komen ook hier terug, maar zijn aangepast aan het doek zodat je de ondersteuning en uitdaging van het doek kan voelen.

WANNEER

Op dinsdag om 20u (om de 2 weken)

WIE ?

De docent is Yvonne König

Yvonne König.png
bottom of page