top of page

Yvonne König

Yvonne is coach in Vitaflow, welbeing coach en loopbaancoach.

Ze geeft er ook de aerial yoga.

Mijn verhaal

Iedereen zit wel eens vast en vraagt zich af: 'Is het dit nu?'. Dan ben ik graag jouw compagnon de route om terug helderheid te brengen in wat je graag doet, hoe je je eigen unieke talenten kan inzetten, hoe je authentiek je eigen pad kan kiezen. Als coach en trainer met een grote expertise rond welzijn en werkgeluk kijk ik met jouw samen breder dan je vraagstuk en ontdekken we hoe je los kan komen bij wat je vast houdt en wat je nodig hebt om de volgende stap te zetten.

 

Bij mij kan je terecht voor coaching rond (zelf)leiderschap, groei, stress & vitaliteit, loopbaanvragen, talenten, kernwaarden, motivatie, werkgeluk,.. Coaching is voor mij een holistisch gegeven waarbij ik ook rekening houd met de signalen die je lichaam geeft zodat je niet enkel vanuit je hoofd maar vanuit je hele zijn stappen kan zetten.

Als bachelor coaching en wellbeingmanagement (VIVES Kortrijk) heb ik een brede basis aan inzichten en vaardigheden. Deze verdiep ik jaarlijks met bijkomende opleidingen zoals wandelcoaching, Chief Happiness Officer, Insights Discovery, Reiki, Enneagram en nu ook een postgraduaat in de positieve psychologie (Thomas More - Antwerpen)

 

Op mijn 16e ontdekte ik yoga en bleef het in golven beoefenen, soms regelmatig, soms helemaal niet. Met ouder te worden kwam er meer regelmaat, maar het was de ervaring met Aerial Yoga op een festival dat mijn hart veroverde. Het spel, het vliegen en het samenspel met zwaartekracht fascineerden me.

 

Ik volgde regelmatig workshops en besliste om mijn kennis nog meer te verdiepen in diverse opleidingen, waaronder functionele yoga, aerial yoga, yin yoga, stoelyoga en kinderyoga.

 

Aerial Yoga blijft nog altijd mijn favoriet: je leert al spelend grenzen verleggen, jezelf uitdagen en genieten van een specifieke vorm van bewegen. In de Aerial Yoga werken we op balans, kracht en coördinatie maar ook loslaten en vertrouwen op je lichaam zijn belangrijke bouwstenen.

Contact

0496877207

bottom of page