
About the Recipe
mooie kleuren, makkelijk klaar te maken, goede smaakcombinatie

Ingredients
700 gr pompoen
600 gr spruitjes
2 teentjes knoflook
10 steeltjes bieslook
4 eitjes
100 gr volle yoghurt
60 gr mayonaise
1 lepel grove mosterd
1 lepel wittewijnazijn
1 lepel tijm
olijfolie
peper en zout
Preparation
verwarm de oven voor op 185gr
spoel en halveer de spruitjes
schil en ontpit de pompoen en snij in blokjes die ongeveer even groot zijn als de spruitjes
leg de spruitjes, pompoen op een bakplaat. Meng de gehakte knoflook met de olijfolie en de tijm en giet deze over de spruitjes en pompoen. Kruid met peper en zout.
zet alles in de oven voor ongeveer 25-30 min
maak intussen het sausje : hak de bieslook fijn meng met de yoghurt, mayonaise, mosterd, wittewijnazijn en peper en zout
pocheer het eitje
serveer de warme groenten met de eitjes en de saus
SMAKELIJK