top of page

About the Recipe
Comment van Vitaflow-team : heerlijke smaken, blenden goed samen, kleurrijk, vullend

Ingredients
2 eetlepels gele currypasta
1 blik kokosmelk
1 blikje kikkererwten (200gr)
halve bloemkool
1 grote hand verse spinazie
1 sjalot
2 teentjes knoflook
stukje gember
verse kruiden zoals peterselie, koriander
Preparation
Verwarm de pan zonder olie. Voeg 2 eetlepels currypasta toe en verwarm roerend gedurende 1 minuut.
Voeg de sjalot, look en gember toe.
Roer nog 1 minuut
Voeg kokosmelk toe en meng goed door elkaar.
Snijd de bloemkool in kleine roosjes, spoel de kikkererwten af en voeg beiden toe aan de curry.
Laat de curry 10 minuutjes zachtjes koken en schep af en toe eens om.
Voeg de laatste minuut de spinazie toe.
Garneer met verse kruiden.
Serveer met volkoren rijst of naanbrood.
bottom of page