top of page

VITALITEITSSERIE 4 : FLOW

Een flow-mindset voor een fit en gezond leven.Deze week gaat het thema over mindset. Een mindset die kijkt naar je potientieel, naar je mogelijkheden en niet naar je belemmeringen.


Er zit in ons allen een enorm potentieel, enorme mogelijkheden en heel wat kwaliteiten. Van heel veel zijn we ons vaak niet bewust.Het doel deze week is te gaan voelen, bewust te gaan worden van ons potentieel. Van wat ons authentiek maakt en die ons laat sprankelen, schitteren.


De stress van de dag, de druk van het leven, de routine... brengt een sluier over onze authenticiteit. We zijn vooral bezig met de stress, de druk, de beperkingen, wat niet lukt.. en dat maakt ons leven zwaar, moeilijk en zijn we ver weg van flow.

Wat is onze belemmering? Wat is vooral onze overtuiging?


Voel je kwaliteiten, voel je potentieel, voel je flow... stapje voor stapje en voel zo de vitaliteit door je lichaam vloeien.

Het start met af een toe eens stil te staan, een micro-break te nemen. Jezelf te voelen, bewust te worden. Wat je denkt, wat je voelt en wat je wil. Waar wil je naartoe? Wat is je ideaal?


Om zo de meest vitale versie van jezelf te worden :-)


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page