top of page

LEVENSSTIJLCOACHING

GEZOND OUDER WORDEN

ENERGIE

HOLISTISCH

BEWUST LEVEN

12.png

Levensstijlcoaching ontrafelt diverse facetten van jouw levensstijl. De uitdaging ligt in het ontdekken van manieren om jouw gewoontes te transformeren naar een gezonder patroon, met als doel een verhoogde levenskwaliteit en een fitte en gezonde ouderdom. Tijdens de coaching gaan we samen op zoek naar mogelijkheden waar kleine aanpassingen een golf van positieve verandering kunnen ontketenen.

 

De 7 pijlers van levensstijlcoaching:

  • Voeding: Ontdek de kracht van voeding als brandstof voor jouw lichaam. Samen bekijken we hoe je voedingskeuzes je energie, vitaliteit en algehele gezondheid beïnvloeden.

  • Stressmanagement: Leer effectieve strategieën om met stress om te gaan en vind balans in het hectische dagelijkse leven. Stress heeft invloed op alle aspecten van gezondheid, en we streven naar veerkrachtige copingmechanismen.

  • Slaapkwaliteit: Begrijp het belang van een goede nachtrust en werk aan het creëren van een slaapomgeving en routines die bijdragen aan een diepe en herstellende slaap.

  • Beweging: Ontdek de vreugde van beweging en vind een vorm van lichaamsbeweging die bij jou past. Beweging is niet alleen goed voor het lichaam, maar ook voor de geest.

  • Omgevingsinvloeden: Onderzoek de impact van jouw omgeving op jouw welzijn. Van de lucht die je inademt tot de ruimtes waarin je leeft en werkt, we richten ons op een gezonde omgeving.

  • Sociale Steun: Waardeer de kracht van sociale connecties en relaties. Samenwerken aan het versterken van jouw sociaal netwerk draagt bij aan emotionele en mentale veerkracht.

  • Zingeving: Ontdek wat jou inspireert en betekenis geeft aan jouw leven. Zingeving is een essentieel onderdeel van gezondheid en welzijn.

 

 

Rimpeleffect van Gezonde Gewoontes:

Levensstijlcoaching gaat niet alleen over het aanleren van gezonde gewoontes, maar ook over het begrijpen van de samenhang tussen deze pijlers. We kijken naar het verleggen van steentjes op strategische punten, waardoor een positief rimpeleffect ontstaat dat alle gebieden van jouw leven omvat.

Holistisch en Complementair:

Levensstijlcoaching omarmt de holistische benadering van gezondheid, waarin lichaam, geest en levensstijl met elkaar verweven zijn. Het is een aanvulling op de klassieke geneeskunde, waarbij preventie en het bevorderen van gezonde gewoontes centraal staan.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laten we samen op reis gaan naar een vitaal, gezond en gebalanceerd leven.

WIE ?

De levensstijlcoach is Ellen Rabaey

Ellen Rabaey.png
bottom of page