top of page

Workshop fermenteren
jeu. 27 juin
|Koksijde
Fermenteren van zuivel : yoghurt, kefir, kaas, ...
Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Heure et lieu
27 juin 2024, 17:30 – 20:30
Koksijde, Zeelaan 66, 8670 Koksijde, België
Invités
À propos de l'événement
We gaan dieper in het de kunst van het fermenteren. En deze workshop specifiek naar het fermenteren van zuivelproducten. Hoe maak ik kaas? Hoe maak ik mijn yoghurt zo gezond mogelijk? Wat is kefir?
We gaan praktisch aan de slag.
Deze keer niet met het snijden van kool..
Zodat je met de opgedane kennis thuis zelf aan de slag kunt met het maken van gefermenteerde zuivelproducten.
We gaan vooral zelf aan de slag met het fermenteren.
Om dan nadien gans de menu samen te verorberen. Je hoeft dus niet op voorhand te eten.
bottom of page