top of page

jeu. 03 oct.

|

Koksijde

Meditatie workshop (reeks van 4) - verhoog je veerkracht

Verhoog je veerkracht: Ben je klaar om je veerkracht te versterken en beter om te gaan met stress? Doe mee met deze reeks van vier meditatieworkshops en ontdek de kracht van innerlijke rust en veerkracht.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Meditatie workshop (reeks van 4) - verhoog je veerkracht
Meditatie workshop (reeks van 4) - verhoog je veerkracht

Heure et lieu

03 oct. 2024, 14:00 – 15:30

Koksijde, Zeelaan 66, 8670 Koksijde, België

À propos de l'événement

Deze workshopreeks gaat dieper in op het begrip veerkracht. We gaan vooral voelen en ervaren, in meditatie, in beweging.

Waarin we onze eigen stressdynamiek in kaart brengen en zo inzicht krijgen in hoe te ontspannen en hoe de veerkracht te verhogen. 

De reeks verloopt als volgt : 

  1. Ontdek de kracht van veerkracht Een verkenning van veerkracht en stress-dynamieken: wat ze zijn en hoe ze ons dagelijks leven beïnvloeden.
  2. Stressdynamieken: herkennen en begrijpen Inzicht krijgen in de bronnen van stress en de impact ervan op ons welzijn en onze veerkracht.
  3. Technieken voor ontspanning en herstel Leren en toepassen van effectieve ontspanningstechnieken om stress te verminderen en herstel te bevorderen.
  4. Transformeer je veerkracht Integratie en toepassing van geleerde technieken om een transformatieproces te ondergaan en je veerkracht blijvend te verhogen.

Inschrijven via www.momoyoga.com/vitaflow

Prijs : 2 yogabeurten

Neem contact op voor meer info.

Partager cet événement

bottom of page