top of page

wo 25 sep

|

Koksijde

Meditatie workshop A (reeks van 4) - verhoog je veerkracht

Aanvullende reeks: 2 okt - 9 okt - 16 okt (19:00-20:30) Verhoog je veerkracht: Ben je klaar om je veerkracht te versterken en beter om te gaan met stress? Doe mee met deze reeks van vier meditatieworkshops en ontdek de kracht van innerlijke rust en veerkracht.

Meditatie workshop A (reeks van 4) - verhoog je veerkracht
Meditatie workshop A (reeks van 4) - verhoog je veerkracht

Tijd en locatie

25 sep 2024, 19:00 – 20:30

Koksijde, Zeelaan 66, 8670 Koksijde, België

Over het evenement

Meditatiereeks: verhoog je veerkracht  

Deze reeks van vier meditatieworkshops richt zich op het verdiepen van je begrip en ervaring van veerkracht. We zullen samen voelen, ervaren en ontdekken hoe we onze innerlijke kracht kunnen versterken door meditatie en beweging. We gaan dieper in op:

 • Waar komt onze rigiditeit of gevoeligheid voor prikkels vandaan?
 • Hoe kunnen we flexibeler omgaan met prikkels van binnen en buiten?

Om een hoge veerkracht te ervaren, is een goed werkend defensiesysteem essentieel. We hebben meerdere defensiesystemen in ons lichaam:

 • Immuniteit
 • Fysiologisch (het zenuwstelsel)
 • Psychisch

We kunnen psychische zaken verdringen en beschermende patronen vormen zoals perfectionisme of people-pleasing. Het zenuwstelsel kan reageren met fight/flight/freeze reacties, en ons immuunsysteem helpt ons verdedigen tegen externe bedreigingen.

Deze workshops helpen je inzicht te krijgen in je stressdynamiek en leren je hoe je kunt ontspannen en je veerkracht kunt vergroten. Beide aspecten zijn belangrijk: het vermogen om te ontspannen en je stresssysteem te prikkelen zodat het stressbestendiger wordt.

 Workshopoverzicht: 

 1. Verdedigingssystemen:Verken de verschillende defensiesystemen in ons lichaam. Begrijp hoe deze systemen ons helpen veerkrachtig te blijven. 
 2. Stressdynamieken: Ontdek hoe jij reageert op prikkels en welke onderliggende patronen hieraan ten grondslag liggen. Leer je eigen stressdynamiek in kaart te brengen. 
 3. Technieken voor ontspanning en herstel: Leer en pas effectieve ontspanningstechnieken toe om stress te verminderen en herstel te bevorderen. Ontdek methoden om diepe ontspanning te bereiken. 
 4. Stress-systeem prikkelen voor meer veerkrachtHoe prikkel Leer technieken om je stresssysteem te prikkelen en zo je stressbestendigheid te verhogen. Ontdek hoe je balans kunt vinden tussen stress en ontspanning. 

 Prijs: 

 • Met een yogakaart: 8 yogabeurten
 • Zonder yogakaart: €100 voor de reeks

Doe mee aan deze transformerende workshopreeks en versterk je veerkracht door meditatie en beweging. Schrijf je nu in voor een diepgaande ervaring die je zal helpen flexibeler en sterker om te gaan met de uitdagingen van het leven.

Tickets

 • Meditatiereeks

  Verhoog je veerkracht

  € 100,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page