top of page

GROEICOACHING

Investeren in jezelf heeft

alleen maar voordelen.

12.png

In een coachtraject gaan we samen op pad. Jij als expert in jouw unieke verhaal, ik als expert in het coachproces. En dat kan heel breed gaan: een knoop die je wil doorhakken, een gewoonte (bv perfectionisme, uitstel gedrag, people pleaser, geen tijd voor jezelf nemen …) die jou niet langer dient, een talent dat je verder wil ontwikkelen … Kortom, je wil verandering, je wil in beweging komen maar merkt dat dit nog niet helemaal loopt zoals je wil.

We gaan op zoek naar jouw patronen, obstakels en hulpbronnen zodat je opnieuw voluit jouw eigen weg kan gaan. Ik zal naar jou luisteren, je uitdagen, met je meelopen en je steunen als het soms eens lastig wordt.  Ik ben er ten dienste  van jou en jouw groei. En dat alles doe ik op mijn eigen, unieke manier: spontaan & speels, puur & kwetsbaar.

De antwoorden en hulpbronnen om jouw doelen te bereiken heb je al in je. Als coach help ik deze te ontdekken. Aan de hand van technieken en oefeningen versterk je de connectie met jezelf en ontdek je een dieper bewustzijn. Zo zet je - helemaal op jouw tempo - de volgende, duurzame stap(pen) in jouw groeiproces.

En wie ben ik? Een authentieke, spontane en vrolijke veertiger die houdt van connectie met mensen en de natuur. Na 15 jaar in de communicatiewereld, koos ik voor een carrièreswitch richting HR. Ik volgde mijn roeping om voor én met mensen het verschil te maken. Om mensen op professionele & duurzame wijze te kunnen helpen, volgde ik verschillende coachopleidingen ( Integrale coaching essentials & professional, loopbaancoach, stress- en burn-outcoach, NLP practitioner).

Wil je mij en mijn coachstijl leren kennen? Vraag dan een vrijblijvend, verkennend gesprek aan via het aanmeldformulier.

Samen duiken we in jouw verhaal en identificeren we knopen die je wilt doorhakken, gewoontes die je wilt doorbreken of talenten die je wilt ontwikkelen. Je wordt je bewust van jouw patronen, obstakels en interne hulpbronnen. Aan de hand van technieken en oefeningen versterk je de connectie met jezelf en ontdek je een dieper bewustzijn. Zo zet je vol vertrouwen de volgende, duurzame stap(pen) in jouw groeiproces.

WIE ?

De groeicoach is Isabel Coysman

portrett_Isabel-25.jpg
bottom of page