top of page
BEDRIJVEN
BEWEGING
VOORDRACHTEN/WORKSHOPS
hartje-golf-trans_edited.png

Wil je je welzijn in je bedrijf verhogen?

Wil je voor je vereniging/bedrijf/... een interessante workshop over levensstijl boeken?

Ellen helpt je met veel plezier verder.

Ellen is coach en therapeut bij stress-dynamieken en welzijn.

Ellen is een gepassioneerde therapeut en coach met een brede expertise in het bevorderen van welzijn en het omgaan met stressdynamieken. Met een achtergrond als kinesitherapeut, fasciatherapeut, mindful yoga/motion docent en lifestyle medicine coach, is ze toegewijd aan het helpen van individuen en organisaties bij het vinden van balans, veerkracht en betekenis in hun leven en werk.

Haar doel is om samen te werken aan het bevorderen van welzijn en veerkracht, zowel op persoonlijk niveau als binnen organisaties.

Hieronder vind je mogelijke workshops.

Maar alles is op maat te verkrijgen voor uw bedrijf. In korte sessies, een halve dag, een ganse dag over welzijn...

Vraag de info-brochure aan.

1.png

Stress-management

Effectieve strategieën en praktische tools om stress op de werkvloer te beheren. Ontdek hoe uw bedrijf en werknemers stress kunnen begrijpen, verminderen en een gezonde werkbalans kunnen bevorderen. Een waardevolle workshop voor het creëren van een ondersteunende en veerkrachtige werkomgeving.

2.png

Welzijn op het werk met gezonde leefstijl

Bevorder welzijn op de werkplek door middel van een gezonde levensstijl. Ontdek praktische tips en strategieën om de algehele gezondheid en tevredenheid van werknemers te verbeteren. Een essentiële workshop voor het creëren van een ondersteunende en welzijnsgerichte werkcultuur.

Vrouw die haar gezicht verzorgt

Menopauze op de werkvloer

Verkrijg diepgaand inzicht en praktische oplossingen om de menopauze op de werkvloer effectief aan te pakken. Deze workshop biedt bedrijven en hun medewerkers waardevolle tools en strategieën om de impact van de menopauze te begrijpen en een inclusieve en ondersteunende werkomgeving te creëren.

bottom of page