top of page
reconnect.png

RECONNECT RETREAT 4.0.

TWEE VROUWEN VOOR EEN BIJZONDERE DRIEDAAGSE

21 - 23 NOVEMBER 2022

SELFCARE IS HOW YOU TAKE YOUR POWER BACK

WAT IS RECONNECT RETREAT ?

Leef je mooiste leven. Maar hoe doe je dat als je voornamelijk aan het overleven bent?

Tijdens deze driedaagse ondernemen we samen de reis naar jouw essentie. Reconnect Retreat is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die opnieuw verbinding willen maken met hun vrouwelijke, authentieke kracht met de bedoeling deze kracht terug in de wereld te zetten. We onderzoeken de balans tussen yin en yang, De verbinding en de verdieping eigen aan een groep vrouwen zorgt voor een veilige en warme setting zodat ieder ten volle aanwezig kan zijn met alles wat er is. Het lichaam komt dan in optimale herstelcapaciteit.

De driedaagse Reconnect Retreat is de start van een heel-makend proces. Onze missie is om jou te begeleiden in de transitie van overleven naar het opnieuw zelf de leiding nemen. Ga weer ‘vol leven’ in verbinding met jezelf en de ander. De combinatie van therapeutische yoga en meditatie door Ellen met de transformerende coachingsessies door Liese zorgen voor nieuwe inzichten en diepe ervaringen waarop je thuis verder kan bouwen.

Durf je voluit te kiezen voor jouw wel-zijn? Wees welkom en laat je verrassen door je eigen potentieel!

VOOR WIE IS RECONNECT RETREAT ?

Reconnect Retreat is voor vrouwen die de verbinding met zichzelf zijn kwijtgeraakt. Je voelt je vermoeid en leeg. Je weet wat nodig is voor je gezin, je werk en je partnerelatie. Je weet wél wat je allemaal moet, maar je bent vergeten wie jij bent. Je lichaam vraagt om aandacht. Je bent toe aan tijd voor jezelf, aan een nieuw perspectief om jezelf vast te pakken en richting te geven. Je verlangt naar weer vol in het leven te staan.

wikkelhouse-web-0092-600x400.jpeg
YOGA.png

WAAR ?

Het farmhouse van yogabee is een luxe retreat villa met een ruime yogastudio, verwarmd binnenzwembad, sauna en tennisbaan. Het huis ligt omringd door weilanden en bevindt zich op nog geen 500 meter van het strand en het gezellige dorpje Domburg. Domburg ligt in het Nederlandse Zeeland, op 1u10 rijden van Gent. Voor een echte mini-vakantie in het buitenland.​

Ellen Rabaey

Ellen runt een groepspraktijk Vitaflow die lichaamsgericht werkt met trauma en stress. Naast haar werk als kinesitherapeut en fasciatherapeut brengt ze ook mensen in beweging door de yoga. Autonomie van de persoon blijft een centrale plaats in nemen. Ze is gepassioneerd door een gezonde levensstijl en werkt als Lifestyle Medicine coach in haar praktijk om mensen te begeleiden naar een gezondere levensstijl, in lichaam en geest.

- www.vitaflow.be

  • Black Twitter Icon

Liese Verhaeghe

 In haar vurige ondernemerschap liep Liese vast. Omstandigheden die haar lieten stilstaan en vroegen om naar binnenkijken. Vanuit eigen ervaring en veel opleiding is Liese nu begeleidster voor jouw ontwikkeling. Ze begrijpt hoe hardnekkig onbewuste patronen zijn. Ze heeft een eigenzinnige, zachte en stevige stijl waarmee ze jezelf laat ontdekken en je pad naar vrijheid en persoonlijk leiderschap laat zien. Liese werkt systemisch (opstellingen) en met ervaringsgericht leren en beleven.

- www.insidesinsights.be

  • Black Twitter Icon
liese.jpg

REACTIES VAN DEELNEMERS

reconnect retreat groep.JPG

PRIJZEN

YOUR GREATEST SELF HAS BEEN WAITING

YOUR WHOLE LIFE;

DON'T MAKE IT WAIT LONGER.

  • De prijs voor de ‘Reconnect Retreat’ all inclusive* (healthy food van 's morgens tot 's avonds met een stukje chocolade) is 895 euro excl BTW

  • Geen verschillende kamerprijzen, first come-first serve.

  • Bij beschikbaarheid (indien niet volzet) is er een meerprijs van 200 euro voor wie een privé-kamer wil.

Aantal deelnemers : min 8 tot max 10 deelneemsters

 

*Niet inbegrepen zijn vervoer, reisverzekering en annulatieverzekering.

INSCHRIJVEN
liese.jpeg

Ik wil meer info of schrijf me in

Dank je voor je interesse ! We nemen spoedig contact met je op. Lieve groeten - Ellen en Liese

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn
liese.jpeg
bottom of page