IMG_0557.JPG

RECONNECT RETREAT
met Ellen Rabaey (Vitaflow)
en Liese Verhaeghe (insides & insights)

Herstel de verbinding met jezelf

midweek 11 tem 13 OKTOBER 2021
DOMBURG

Leef je mooiste leven. Maar hoe doe je dat als je voornamelijk aan het overleven bent?

Tijdens deze driedaagse ondernemen we samen de reis naar jouw essentie. ‘Reconnect Retreat’ is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die zich overspoeld, uitgeput of richtingloos voelen. Vrouwen die zichzelf onderweg kwijt zijn geraakt en opnieuw verbinding willen maken met hun innerlijke vrouwelijke, authentieke kracht met de bedoeling deze kracht terug in de wereld te zetten.

De driedaagse ‘Reconnect Retreat’ is de start van een heel-makend proces. Onze missie is om jou te begeleiden in de transitie van overleven naar het opnieuw zelf de leiding nemen. Ga weer ‘vol leven’ in verbinding met jezelf en de ander. De combinatie van therapeutische yoga door Ellen met de transformerende coaching-sessies door Liese zorgen voor nieuwe inzichten en diepe ervaringen waarop je thuis verder kan bouwen.

Durf je voluit te kiezen voor jouw wel-zijn? Wees dan welkom op de ‘Reconnect Retreat’ en laat je verrassen door je eigen potentieel!

 

WAT BIEDEN WE AAN?

De ‘Reconnect Retreat’ is een mix van rust en ontspanning, van nieuwe inzichten en mooie vooruitzichten, van verbinding met elkaar en voor tijd met jezelf. Je wordt drie dagen lang ‘gedragen’ en begeleid in jouw helingsproces – op jouw tempo. Het samenspel van meditatie, yoga, coaching en lichaamswerk zorgt voor een wel heel bijzondere midweek.

Alle maaltijden worden verzorgd door Evy’s Flavour. Evelyne bereidt herstellende, licht zuiverende en vooral (h)eerlijke vegetarische voeding. We komen thuis in het charmante landhuis ‘Yogabee’ in Domburg met overdekt zwembad en sauna in een prachtige omgeving. We beschikken er over een sfeervolle yogaruimte en een gezellige woonkeuken waar je vrij kan vertoeven.

 

WIE ZIJN WIJ?

Ellen Rabaey heeft haar kine-praktijk in Koksijde waar ze patiënten behandelt door middel van fasciatherapie. Ellen concentreert zich voornamelijk op trauma en psychosomatische klachten, zijnde de verbinding (of het gebrek daaraan) tussen lichaam en geest. Ze beoefent haar vak sinds 1996 en kan bogen op een ruime ervaring met zeer diverse problematieken en hulpvragen.

Na jaren patiënten op de behandeltafel te helpen, groeide de nood aan verruiming. Ellen zocht naar een methode om de patiënt actief te betrekken in het eigen herstelproces. De zoektocht leidde naar yoga. Yoga laat patiënten toe heling te ervaren vanuit zichzelf. In 2013 voltooide Ellen de ‘teacher training’ bij Alberto Paganini, zich toeleggend op de prana yoga flow. Sindsdien volgen de bijscholingen elkaar op; de passie voor yoga leidt Ellen naar de meest uiteenlopende bestemmingen. Ellen begeleidt je vanuit haar ervaring uit kinesitherapie, fasciatherapie, ademhaling, hartcoherentie, meditatie.

De manier waarop Ellen yoga beoefent en aanleert heeft als doel jezelf te verkennen en de verbinding te herstellen met jezelf als individu. Zo leer je beter voor jezelf te zorgen. Vanuit die diepere verbinding met jezelf treed je naar buiten, naar de ander: je omgeving, je gezin, je werk… Je kan maar voor een ander zorgen als je in de eerste plaats goed voor jezelf leert zorgen.

 

Liese Verhaeghe was tot haar 38ste vooral een harde werker. Als bedrijfseigenaar en moeder bestond haar leven uit doorwerken en -duwen, en daarbij niet voelen of stilstaan. Tot die formule plots niet meer werkte. Het licht ging uit. De diagnose was eenvoudig, maar niet makkelijk om mee om te gaan: complete uitputting. Het feit dat ze vastliep zorgde echter voor een ommekeer. Een intensief opleidingstraject van vijf jaar bracht haar tot nieuwe inzichten en nieuwe levenswendingen.

Liese is de persoonlijke begeleidster voor jouw verandering. Ze begrijpt hoe hardnekkig al dan niet (on)bewuste patronen kunnen zijn. Met haar eigenzinnig rijke én milde stijl begeleidt ze jou naar meer vrijheid. Ze leert je te leven met alles wat erbij hoort.

Liese is systemisch coach (opstellingen), paardencoach, NLP-practitioner en TA-analist. Ze maakt graag gebruik van metaforen en lichaamswerk om informatie tot jou te laten doordringen op een dieper niveau. Liese begeleidt je in groep met oefeningen die je in contact brengen met jezelf: je lichaam, je ware zijnskern, je gemis en je verlangen. Moeilijkheden worden daarbij niet uit de weg gegaan. Liese leert je meesterschap aan om je eigen leven te gaan leiden, je eigen weg te volgen.

 

INSCHRIJVEN

 

Reserveer door een mail te sturen naar reconnectretreat@telenet.be en daarbij je kamervoorkeur en eventuele dieetwensen door te geven.

Bij inschrijving wordt een voorschot van 250 euro gevraagd. Het resterende bedrag wordt 8 weken voor aanvang betaald. Het voorschot wordt gestort op rekeningnummer BE69 9731 7977 4578.

 

KOSTPRIJS

 

De prijs voor de ‘Reconnect Retreat’ is :

-          825 euro per persoon voor een luxe 2 pers kamer met gedeelde badkamer (met douche)

-          25 euro supplement voor een luxe 2 persoonskamer met eigen badkamer (met douche)

-          75 euro supplement voor een luxe 2 persoonskamer met eigen badkamer (douche en ligbad)

Aantal deelnemers : min 8 tot max 12 deelnemers

Niet inbegrepen zijn vervoer, reisverzekering en annulatieverzekering.

Bij afzegging tot 6 weken voor aanvang wordt een forfait van 50% aangerekend.

Meer informatie: bekijk de brochure

 

CONTACT GEGEVENS

 ELLEN RABAEY 0496/877207   

LIESE VERHAEGHE 0497/504818

                           

reconnectretreat@telenet.be

Zeelaan 66

8670 Koksijde

 

We kijken uit naar je komst !

Namaste