
About the Recipe
Comment van het Vitaflow team : lekkere combinatie van zuur en zoet

Ingredients
1 middelgrote pompoen
3 Ã 4 middelgrote rode uien
200 gr zuurkool
2 x gerookte tempeh
olijfolie
sojasaus
tijm
rozemarijn
1 stukje verse gember
zout/peper
Preparation
meng 5 el olijfolie en 5 el sojasaus en de tijm
meng dit goed met de fijngesneden tempeh en laat een halfuurtje marineren
schil de rode uien en snij ze in dunne slierten
was de pompoen, snij hem in kleine stukjes
laat de zuurkool uitlekken
schil de verse gember en hak hem zeer fijn
fruit de gember in olijfolie in de pan
voeg ui en rozemarijn toe en bak tot ze glazig zijn
voeg pompoen, zuurkool en een grondje water toe
laat dit 30 min op een zacht vuurtje gaar worden
als de pompoen gaar is, roer dan alles door elkaar tot een stamppot, voeg peper en zout toe
bak de gemarineerde tempehblokjes krokant langs alle zijden
serveer de stamppot op het bord en werk af met de gerookte tempeh-tijm blokjes