Martine Buyse

Mindfulness trainer

image0.jpeg

Martine Buyse werkte tot haar 45ste met veel gedrevenheid in de commerciële sector, tot herstructurering haar dwong om andere keuzes te maken. Achteraf gezien mocht die wending eerder komen, maar zoals bij velen voelde ook zij de angst voor verandering.

 

Martine koos voor een opleiding tot Begeleider in de Bijzondere Jeugdzorg. Niet evident op die leeftijd maar vanuit haar visie van levenslang leren en sterke interesse voor het menselijke aspect een logische stap. Ondertussen verdiepte ze zich al een aantal jaren in de opleiding tot Mindfulness en Heartfulness trainer.

 

Zelf zegt ze:

“Mensen hebben mij altijd al nieuwsgierig gemaakt. Waarom doen we de dingen die we doen en waarom is dit voor iedereen anders. Waarom vinden we het leven vaak niet eerlijk.

Hoe meer ik ‘het’ allemaal wou begrijpen, hoe meer ik besefte dat ik niet eens mezelf goed kende.  Vanuit de overtuiging dat alleen ik verantwoordelijk ben voor mijn eigen geluk, startte ik de zoektocht naar mezelf. Elk boek, elke workshop, elke opleiding bracht me dichter, maar Mindfulness drong door tot in mijn kern. 

Mindfulness liet mij stilstaan, zowel letterlijk als figuurlijk, bij mijn gewoontes, bij mijn denken en mijn voelen (of veeleer niet-voelen).

Mindfulness heeft mij milder gemaakt voor mezelf en voor de mensen rondom mij, waardoor het leven boeiender wordt, met respect voor de ups en downs van het leven.

 

Ik blijf mij geregeld bijscholen om zo het unieke in elk individu te blijven koesteren en waarderen, mezelf inbegrepen.

 

Let’s grow with the flow,

Martine

Meer info in de training vind je hier.