top of page

wo 30 apr

|

Locatie wordt later bepaald

Yogaretreat Spanje

Welkom bij onze betoverende yogaretreat, een verkwikkende reis naar rust, vrijheid en hernieuwing, gehouden te midden van de adembenemende natuurlijke pracht van Spanje. Yuliya en Ellen begeleiden je graag op weg.

Yogaretreat Spanje
Yogaretreat Spanje

Tijd en locatie

30 apr 2025, 16:00 – 04 mei 2025, 13:00

Locatie wordt later bepaald

Over het evenement

Wil je even aan de stress en het ritme van het dagelijks leven ontsnappen?

Vind je het moeilijk om een gezonde levensstijl aan te houden of slaap je niet zo goed?

Wil je eens echt tot rust komen, terug comfortabel kunnen ademen en je lichaam op een bewuste manier te laten bewegen?

Wil je je eens herbronnen op een prachtige locatie in de natuur?

Zoek niet verder... deze Yogaretreat is perfect wat je nodig hebt !

Maar deze retreat gaat niet enkel over yoga. We bieden een verscheidenheid van andere betekenisvolle activiteiten aan van dagelijkse meditatie, ademhalingsoefeningen, workshops, wandelingen...

Alles om voor jou meer welzijn te creëren.

Er is ook mogelijkheid tot individuele coaching of fasciatherapie.

En je geniet van de overheerlijke gezonde maaltijden gemaakt met verse en lokale ingredienten. Ze voeden niet enkel je lichaam, maar prikkelen ook je zintuigen. Ontdek de verrukkelijke smaken van gezond en voedzaam eten, terwijl je geniet van de gezellige maaltijden in goed gezelschap.

​Tot rust komen met je gezicht in de zon en de voeten in het water, op en naast de yogamat.

Voor deze buitenlandse yogaretreat gaan we onthaasten in Spanje. Yoga, meditatie, overheerlijk gezond eten en diepgaand ontspannen staan in deze reis centraal.

Deze reis biedt je de kans om te herbronnen, lichaam, geest en ziel te voeden, jezelf te (her)ontdekken en dichterbij je authentieke zelf te komen staan d.m.v. begeleide yoga- en meditatielessen en momenten van stilte.

Het lesrooster bestaat uit Slow balance, Vinyasa flow, restorative yoga, mindful yoga&motion en meditatielessen. Ook geeft Ellen workshops rond welzijn zoals actieve relaxatielessen, breathwork en levensstijl. Yuliya geeft er een creatieve workshop met macramé.

Voor deze retreat heb je geen ervaring met yoga en meditatie nodig. Het is voor iedereen toegankelijk. Zij die wel reeds veel ervaring hebben zullen toch niet op hun honger blijven zitten, we begeleiden iedereen gedurende de hele week op hun eigen niveau. De lessen zijn met veel zorg ontwikkeld om aan ieder zijn voorkeuren en doelen te voldoen.

De retreat is een ‘all inclusive’ formule in kleine groep van maximum 12 deelnemers. We verblijven in een rustig gelegen Spaanse villa. Voor en na je lessen kan je van je mat rechtstreeks een duik nemen in het zwembad en van de zon genieten in alle rust. Je kan je tijd al rustend, lezend in de tuin of aan het zwembad doorbrengen of een avontuurlijke uitstap maken.

Niets is verplicht, je gaat en staat waar je wil.

We bieden tot 5 diepgaande sessies per dag aan maar verwachten niet dat je aan alle lessen mee doet.

Bij ons kan je genieten van een heerlijke vakantie.

 DATA - LOCATIE - PRIJS 

DATA : de retreat gaat door van woensdag 30 april om 16u30 tot zondag 4 mei om 13u.

LOCATIE : Nog te bepalen

PRIJS : verdere info volgt

Je kunt je wel reeds aanmelden.

Deel dit evenement

bottom of page