Workshop fermenteren
do 27 jun
|Koksijde
Fermenteren van zuivel : yoghurt, kefir, kaas, ...
Tijd en locatie
27 jun 2024, 13:30 ā 16:30
Koksijde, Zeelaan 66, 8670 Koksijde, Belgiƫ
Gasten
Over het evenement
We gaan dieper in het de kunst van het fermenteren. En deze workshop specifiek naar het fermenteren van zuivelproducten. Hoe maak ik kaas? Hoe maak ik mijn yoghurt zo gezond mogelijk? Wat is kefir?
We gaan praktisch aan de slag.Ā
Deze keer niet met het snijden van kool..
Zodat je met de opgedane kennis thuis zelf aan de slag kunt met het maken van gefermenteerde zuivelproducten.Ā
Deze workshop bevat :
- alle ingredienten
- e-book met uitleg en recepten
- deskundige uitleg en begeleiding van Yuliya en Ellen
- heel wat proevertjes
Prijs : 55 euro
Maximum 9 deelnemers per workshop.
Inschrijven gebeurt door hier aan te melden. Je krijgt eerstdaags een mail met meer uitleg en een betaalverzoek.
De workshop wordt 2 keer gegeven dezelfde dag, van 1330 tot 1630 en van 1730 tot 2030.