top of page

zo 23 okt

|

Koksijde

WIM HOF METHODE met Pieter Coenaerts

Een workshop met theorie, ademhaling en ... een ijsbad.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
WIM HOF METHODE met Pieter Coenaerts
WIM HOF METHODE met Pieter Coenaerts

Tijd en locatie

23 okt 2022, 13:00 – 18:00

Koksijde, Zeelaan 66, 8670 Koksijde, België

Over het evenement

Over het evenement

☛ ᴅᴇ ɢʀᴏᴏᴛꜱᴛᴇ ᴠᴏᴏʀᴅᴇʟᴇɴ ᴠᴀɴ ᴅᴇ ᴡɪᴍ ʜᴏꜰ ᴍᴇᴛʜᴏᴅᴇ ☚

❆ meer energie ❆ ondersteunt bij depressie en angst ❆ betere fysieke en mentale prestaties ❆ versterkt je cardiovasculaire systeem ❆ vergroot je innerlijke rust ❆ versterkt je immuunsysteem en helpt bij ontstekingen in het lichaam

☛ ᴅᴇ ᴡᴏʀᴋsʜᴏᴘ ☚

Je maakt kennis met de 3 fundamenten van de Wim Hof Methode: Ademhalingstechniek, Blootstelling aan koude & Volharding, en verkent de onderliggende fysiologie.

Wie het aandurft, duikt aan het einde van de workshop in een ijsbad van 140 kg ijs ! Je wordt persoonlijk gecoacht in het (optionele) ijsbad.

Het intieme karakter van deze workshop staat garant voor persoonlijke aandacht en feedback op maat van jouw specifieke situatie. Of je nu mentaal of fysiek sterker wilt staan, symptomen van een ziekte wilt verlichten, of gewoon nieuwsgierig bent naar wat de Wim Hof-methode inhoudt, een WHM-workshop biedt voor elk wat wils.

☛ ᴘʀᴏɢʀᴀᴍᴍᴀ☚

❆ Inleiding ❆ Voorstelling van wetenschappelijk onderzoek naar de WHM ❆ Ademsessie begeleid met live muziek ❆ Een korte pauze, en daarna een (optioneel) ijsbad.

☛ ᴡɪᴇ ᴋᴀɴ ᴅᴇᴇʟɴᴇᴍᴇɴ ᴀᴀɴ ᴅᴇ ᴡᴏʀᴋsʜᴏᴘ ? ☚

Deze workshop is geschikt voor iedereen, maar vereist wel een goede gezondheid. Uit voorzorg raden wij af om deel te nemen als je zwanger bent of als je last hebt van epilepsie. Heb je hart- en vaatproblemen of andere ernstige gezondheidsproblemen, raadpleeg dan een arts vooraleer je in de Wim Hof-methode te verdiepen.

Heb je geen ervaring met koude temperaturen, dan raden we je aan om in de dagen voor de workshop je douches te eindigen met koud water. Dit kan eerst overweldigend aanvoelen: probeer je te ontspannen, concentreer je op je ademhaling en breng deze in een gecontroleerd, stabiel ritme.

Plaatsen zijn beperkt! Reserveer alvast je plek:

https://www.wimhofmethod.com/.../whm-fundamentals.../43723

☛ ʙᴇɢᴇʟᴇɪᴅɪɴɢ ☚

Pieter Coenaerts

Pieter is een van de pionier instructeurs van de methode die er al van in het begin bij was. Hij is gecertificeerd en heeft meer dan 6 jaar ervaring.

Naast de Wim Hof methode, verdiept Pieter zich in thema’s als communicatie, tantra, meditatie en mindset. Hij begeleidde wereldwijd al meer dan 200 workshops en retraites. In zijn workshops wil hij mensen samenbrengen en vanuit dit groepswerk elk individu dichter bij zichzelf brengen.

Een workshop bij Pieter staat garant voor een uitbundige dosis positive vibes, en biedt je allerhande tools om jezelf uit te dagen en/of dichter bij je kern te komen.

http://www.wimhofmethod.com/

Deel dit evenement

bottom of page