top of page

vr 25 jun

|

Koksijde

Reconnect in flow Workshop

Lichaamsgericht omgaan met stress Deze workshops zijn maandelijks te volgen en vormen een traject. Vooraleer aan te melden gelieve eerst contact op te nemen met Vitaflow.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Reconnect in flow Workshop
Reconnect in flow Workshop

Tijd en locatie

25 jun 2021, 13:30 – 16:30

Koksijde, Zeelaan 66, 8670 Koksijde, België

Over het evenement

HOE DE DIEPE SPOREN VAN STRESS & TRAUMA AANPAKKEN

Een trauma kan van alles zijn en is overweldigend, zoals een verlies van een dierbare, gepest worden, het gevoel niet goed genoeg te zijn, … Het lichaam is dan de sleutel tot behandeling. Door stress en trauma wordt ons zenuwstelsel overprikkeld. We komen in een constante fight/flight/freeze modus, dit voorbij het talige deel van het brein. Je kan er moeilijk woorden aan geven. Stresshormonen zijn de motor van jouw reacties. Deze kunnen chronisch worden en tot hooggevoeligheid leiden. Bovendien kunnen er psychosomatische klachten ontstaan. Een constant gevoel van onveiligheid, gevoel van angst of boosheid, … Omdat praten niet altijd helpt, nemen we de poort van het lichaam om terug de verbinding met jouw lichaam te herstellen en te kalmeren. Zo krijg je terug controle over jouw lichaam en dus over jezelf.

CONCREET

We werken met lichaamsgerichte bewegingstherapieën zoals expressie, yoga, ontspanning, …

om uit de fight/flicht/freeze modus te komen, positieve emoties te gaan ervaren en op een plezierige manier met jezelf en anderen om te gaan.

VOOR WIE

Mensen met klachten ten gevolge van stress, zich niet goed voelen, trauma, moeilijk kunnen uiten van emoties, er geen woorden aan kunnen geven... en lichaamsgericht willen werken... om naar ontspanning, loslaten, verbinding te komen.

DOOR

Ellen Rabaey, kinesitherapeut, fasciatherapeut, yogadocent, LifestyleMedicine

Jadrana Demoen, dans- en bewegingstherapeut, stress- en burn-out coach

Tickets

  • Ticket workshop

    Voor je inschrijft, eerst contact met ons opnemen. Zo laten we je weten of er nog plek is.

    € 55,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page