top of page

vr 14 jun

|

Koksijde

Meditatie workshop

Les 1 : Het omarmen van het gebroken hart Les 2 : De kracht van kwetsbaarheid Les 3 : Zelfcompassie en acceptatie Les 4 : Stralen vanuit het volle hart

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Meditatie workshop
Meditatie workshop

Tijd en locatie

14 jun 2024, 16:11 – 16:26

Koksijde, Zeelaan 66, 8670 Koksijde, België

Over het evenement

‘Om te helen, moet je voelen.’ - Dr. Edith Eger.

Om te helen heb je je lichaam nodig. Emotionele pijn en trauma kun je niet negeren zonder schade toe te brengen aan jezelf. Gabor Maté heeft dit concept op een krachtige manier geformuleerd door te spreken over de twee harten: het gebroken hart en het volle hart.

Het gebroken hart verwijst naar de emotionele pijn, trauma’s en onverwerkte emoties die zowat iedereen ervaart als gevolg van verlies, stress, ... Het gebroken hart vertegenwoordigt de wonden die we allemaal dragen als gevolg van het leven en de uitdagingen die het leven met zich meebrengt. Deze wonden kunnen ons vermogen naar connectie, om diep lief te hebben van onszelf en de anderen belemmeren.

Het volle hart staat voor ons potentieel en capaciteit voor heling, groei, verbinding die in ons allen vanbinnen zit. Ondanks de pijn en het lijden, blijft het volle hart onaangetast en klaar om te verbinden en lief te hebben. Het zit in ons allen. Het is onze veerkracht, onze inner power die ons helpt te herstellen.

In meditatie gaan we voelen, het gebroken hart maar ook het volle hart. We hebben de connectie van het volle hart nodig om het gebroken hart te helen. Maar we hebben eerst het gebroken hart te voelen, want zonder voelen geen heling. Om dan het volle hart te laten bloeien.

Les 1 : Het omarmen van het gebroken hart

Les 2 : De kracht van kwetsbaarheid

Les 3 : Zelfcompassie en acceptatie

Les 4 : Stralen vanuit het volle hart

Prijs is 2 yogabeurten

Deel dit evenement

bottom of page