Fermenteren met zuivel
vr 04 okt
|Koksijde
Fermenteren van zuivel : yoghurt, kefir, kaas, ...
Tijd en locatie
04 okt 2024, 17:30 ā 21:00
Koksijde, Zeelaan 66, 8670 Koksijde, Belgiƫ
Gasten
Over het evenement
In deze workshop nemen Ellen en Yuliya je mee in de kunst van het fermenteren. wereld van het gezonde ontbijt. En deze workshop specifiek naar het fermenteren van zuivelproducten. Hoe maak ik kaas? Hoe maak ik mijn yoghurt zo gezond mogelijk? Wat is kefir?
Ellen start met een uitleg rond het fermenteren van zuivel en de vele voordelen ervan.
Een goed ontbijt is de start van een succesvolle dag. Met de juiste kennis kun je je dag beginnen met een boost aan energie en focus.
Programma:
- Voordracht door Ellen: Over fermenteren
- Praktische tips
- Recepten en technieken uitgelegd door Yuliya: Leer heerlijke en gezonde gerechten maken met gefermenteerde zuivel.
- Zelf koken: ga aan de slag met fermenteren en het gebruik ervan in gerechten
- Samen eten: Geniet samen van de gemaakte gerechten met een glasje wijn.
Wat moet je meenemen:
- Een snijplank
- Een goed snijdend mes
Inbegrepen in de prijs:
- Voordracht en begeleiding door Ellen en Yuliya
- Alle ingrediƫnten voor de gerechten
- e-book met de recepten en de uitleg
- Drank (water, apero, wijn)
Kom en leer hoe je het fermenteren van zuivel in je eigen keuken kunt toepassen.
Prijs : 65 euro
Maximum 12 deelnemers.