Veranderingen in de praktijk 

Het corona-virus is terug in opmars. De stijgende lijnen van de curve tonen dat we voorzichtig moeten zijn, zeker om de kwetsbaren onder ons niet te besmetten.

In de praktijk houden we uiterst rekening met de veiligheidsvoorschriften omtrent mondmasker, afstand, ontsmetten, handen wassen...

We hopen dat het virus snel terug mindert en dat we ons dagelijks leven terug kunnen opnemen. In contact met anderen, in verbinding..

Want door de grote hoeveelheid angst, onzekerheid, eenzaamheid... komen er meer en meer mensen in de kou te staan, in stress.. wat grote gevolgen zal hebben op ons welbevinden, zowel fysiek en emotioneel.

Want het allerbelangrijkste is dat iedereen gezond blijft en een gezondheid behelst meer dan een fysiek welbevinden.

In de praktijk werken we veel rond stress, psychosomatische klachten, verbondenheid... We laten jullie niet in de steek en we zijn er nog steeds voor jullie binnen alle veiligheidsnormen.

De groepslessen zijn stopgezet sinds 29/10/2020. 

We kunnen wel individueel verder voor yoga/relaxatie. Dit opent enorm veel perspectieven. Yoga wordt nog meer therapeutisch ingezet en kan je ondersteunen in jouw noden. Het is een individuele les waar relaxatie, stress, individueel traject.. voorop staat.

Heb je interesse of wens je meer info, stuur ons een mail.

Vanaf maandag 2/11 starten we de Lockdown lifestyle challenge. Elke dag een tip naar een gezondere levensstijl.. Dit is een samenwerking tussen LifeMe en Vitaflow. Je kunt de challenge volgen op sociale media (facebook, instagram)

Met het team zoeken we verder hoe we jullie optimaal kunnen blijven helpen en ondersteunen. Schrijf je in op de nieuwsbrief, dan word je op de hoogte gehouden van alle nieuwe projecten !

Het vitaflow-team

Abonneer je op onze nieuwsbrief

VITAFLOW    Zeelaan 66 . 8670 Koksijde . T 058 52 14 93 . vitaflow@telenet.be

  • Facebook Vitaflow
  • Instagram Vitaflow
  • Twitter Vitaflow
  • Pinterest Vitaflow