JADRANA DEMOEN

Jadrana_demoen.jpg

DANS - EN BEWEGINGSTHERAPEUT

BURN-OUT COACH

Jadrana Demoen is dans- en bewegingstherapeut (lichaamsgericht psychotherapeut) en stress- en burn-out coach.

“Als 18-jarige had ik al de droom danstherapeute te worden. Kort daarvoor had ik het heilzame effect van bewegen en vrije expressie ontdekt, en dat zowel op lichaam als geest. Helemaal terecht vond ik me toen nog niet ‘wijs’ genoeg om die uitdaging aan te gaan. Maar de droom bleef sluimeren, en ondertussen heb ik de opleiding ‘dans- en bewegingstherapie bij AgapeBelgium afgerond. Ook een certificaat van stress en burn-out coach (YourCoach) heb ik op zak.

Ons hart is wijs en weet wat nodig is, onze hersens kunnen bedenken hoe we dat dan aanpakken. Maar we zijn opgevoed in een wereld waar de hersenen het hart bepalen. Het aanvoelen van ons lichaam en emoties is soms moeilijk. Als lichaamsgericht psychotherapeut ondersteun ik de cliënt door de ruimte te creëren waar deze vrij kan bewegen en ontdekken. Op hun eigen tempo en manier. Zo vergroten we de mogelijkheden tot zelfexpressie en zelfregulatie.

In de open groep op woensdagavond gaan we samen in beweging om het contact met onze eigen geest, lichaam en emoties te verdiepen. Door deze belichaamd te exploreren, vergroot onze mogelijkheid tot zelfexpressie en zelfregulatie. Kernwoorden voor deze avonden: vrij bewegen, expressie, adem, actieve meditatie.

In de pijplijn: individuele sessies en stress en burn-out traject  

Dans- en bewegingstherapie op woensdagavond om 20u.